NÁRODNÁ CENA STAROSTLIVOSTI - DOBRÉ SRDCE 2023 ❤️

Dnes prebehlo 1. zasadnutie poroty Národnej ceny starostlivosti DOBRÉ SRDCE, kde oceňujeme zamestnancov sociálnych služieb.

Pozvanie do poroty prijali zástupkyne ďalších dvoch stavovských organizácií:

Katarína Mažárová, predsedníčka Slovenskej komory sociálnych pracovníkov a asistentov sociálnej práce a Zuzana Haladová, členka Rady a Prezídia Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek.

Štafetu znova prevzala aj predsedníčka Komory opatrovateliek Slovenska Dana Grafiková, ktorá sa už tradične popasuje s kategóriou opatrovateľ/ka v sociálnych službách.

Do našich radov pribudla aj nová posila a to europoslankyňa Miriam Lexmann. Pod svoju kontrolu si zobrala výber nominovaných v kategórii manažér v sociálnych službách.

Dobrovoľníkov bude opäť vyberať výkonná riaditeľka Bratislavského dobrovoľníckeho centra Michaela Bagalová.

Kategóriu poskytovateľ zaštíti znova Božena Bušová, podpredsedníčka Asociácia poskytovateľov sociálnych služieb v SR a výnimočný počin už tradične pripadol predsedníčke APSS v SR Anne Ghannamovej. Veľmi sa tešíme na množstvo silných ľudských i profesijných príbehov.

Aj tento rok program vyvrcholí slávnostným Galavečerom, ktorý odvysiela RTVS. Prihlášky je možné posielať cez www.dobre-srdce.sk od 1.5. do 15.6. 2023 a víťazov oznámime v Starej tržnici v Bratislave 11.9.2023.

27.4.2023