Vážené členky a členovia občianskeho združenia KOS.

Pozývame Vás na Valné zhromaždenie OZ Komory opatrovateliek Slovenska ktoré sa uskutoční 12.9.2022 v Bratislave.

Od posledného Valného zhromaždenia v r. 2021 neskutočne rýchlo uplynul daľší rok. Opäť veľmi ťažký rok, pre nás všetkých pracujúcich v soc. službách, kde sa neriešené problémy, ktorými všetci žijeme a dlhodobo riešime len prehlbujú.

Účasť na Valnom zhromaždení nám zatiaľ prisľúbili p. štátna tajomníčka MPSVR Soňa Gáborčáková, pani poslankyňa Lucia Drábiková, p. Jana Žitňanská, pán poslanec Martin Borguľa, pani komisárka Judr. Zuzana Stavrovská, pani PhDr. Mária Kovaľová PhD, pani Mgr. Ľubica Bezeli z Hartmannu Rico, Bibiana Kudziová WKO Wien.

Čakáme na potvrdenie účasti ministra Krajniaka, a ešte zopár pozvaných hostí.

Našu činnosť za uplynulú dobu si viete pozrieť na webe: www.komoraopatrovateliek.sk

Vzhľadom na nepredvídateľnú pandemickú situáciu pripravujeme opäť možnosť pripojiť sa a sledovať VZ online.

Poprosíme Vás o potvrdenie účasti s informáciou, či prídete osobne, alebo máte záujem o online účasť na mail: sekretariat@komoraopatrovateliek.sk - do 31.8.2022 aby sme vedeli, akú veľkú miestnosť zabezpečiť.

Taktiež radi uvítame ľudí, ktorí majú záujem pomôcť a pôsobiť ako koordinátori krajov. Je to práca bezplatná, v rámci svojho voľného času, tak ako práca všetkých v KOS.


Zároveň by sme Vás poprosili o doplnenie Vašich údajov, ktoré sa časom zmenili, napr. nepracujete už v AT, De, ale na SK, zmenili ste priezvisko, mail, telefón, atď. Prosím zmenu napíšte na mail: sekretariát@komoraopatrovateliek.sk - opravíme údaje v databáze.

Keďže vieme, aká náročná je finančná situácia opatrovateliek, tento rok netrváme na zaplatení 5€ členského poplatku. Pokiaľ ste náš člen, evidujeme Vašu prihlášku, ale nemáte zaplatené členské, môžete sa zúčastniť Valného zhromaždenia po overení prihlášky v databáze.

Budeme vďační za zdieľanie a odporúčanie prípadným sympatizantom, alebo záujemcom o členstvo.


Ďakujeme a tešíme sa na Vašu účasť.